HVORFOR VÆLGE FOLKEBISTROEN?

Vores jordnære tankegang til kogekunsten er drivkraften i vores hverdag – Vores kokke skaber hver dag de gastronomiske rammer for et godt arbejdsmiljø til en lille udvalgt skarre af frokostkunder i århus, som hverdag kan nyde en veltillavet frokost af de bedste råvarer. Med os som samarbejdspartner får i et køkken med stort engagement i netop jeres ønsker. Kvalitet, fleksibilitet & ikke mindst smag, er vores mærkesager – og maden leveres med vores egne søde chauffører, lige hvor i ønsker det.

UGENS FROKOSTMENU

FAQ

Lad os ta' en snak?

Hvis du og dine kollegaer har fået mod på at prøve vores gastronomiske univers
– Så kontakt os for en uforpligtende snak

Vi tilbyder altid en prøveuge og kommer gerne forbi til en lille snak, så i kan høre lidt om hvem vi er – og hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os eller udfyld kontaktformularen så fanger vi jer

Scroll til toppen

UGENS FROKOSTMENU

Køkkener fra hele verdenen er vores inspirationskilde – lige fra østens krydrede retter til mormors køkken

Vores frokostordning består af følgende:

 • 2 kreative måltidssalater som strutter af sundhed & årstidens grønt
 • Om fredagen sæsonens salatbar med forskellige varianter
 • Dagens varme ret med lækkert & passende tilbehør
 • Dagens Veggimad (vegetarisk mulighed)
 • Dagens kolde påfund/pålæg
 • Bistroens klassiske” pålægsfristelse
 • Dagens dip, humus eller spread
 • Dagens dressing
 • Hjemmebagt økologisk rugbrød bagt med surdej
 • Økologisk surdejsbrød bagt på stenkværnet mel fra Samsø
 • Ostedag om fredagen
 • Kage eller dessert hver torsdag

Menuen bliver planlagt fra uge til uge og der er stor variation i retterne. Køkkener fra hele verdenen er vores inspirationskilde – lige fra østens krydrede retter til mormors køkken. Der er noget for enhver smag og alles behov bliver tilgodeset.

Fra 49,- pr. kuvert

Alle priser er ekskl. moms
Prisen afhænger af kuvertantallet

Tilvalg

Vi er opmærksomme på at nogle virksomheder har behov for et større udvalg, for at gøre alle medarbejdere tilfredse. Vi tilbyder derfor ekstra tilvalg til de som måtte ønske det. Det kunne f.eks være ekstra pålæg, skåret grønt eller lign. Lad os tage en snak om det og sammensætte en frokost som passer præcis til jeres virksomheds behov – der er selvfølgelig også mulighed for at reducere i udvalget.

FAQ

ANTAL

Folkebistroens frokostordning leveres til min. 10 personer. Hvis I ønsker at justere antal skal dette gøres senest onsdag kl. 12.00 til efterfølgende uge – der kan justeres fra dag til dag inden kl. 12.00 med +/- 5 kuverter.

ANRETNING

De kolde serveringer er anrettet på flotte porcelænsfade, filmet og klar til at sætte på bordet. De varme måltider er også anrettet i porcelæn og leveres i varmekasse klar til frokostbordet. Det nybagte brød skal I selv skære.

OPVASK

Vi tager det opvaskede service med retur fra dagen før. (har I ikke mulighed for at vaske op, tager vi det skyllede service med retur og vasker det op hos os – prisen justeres efter antal kuverter) Itu slået eller bortkommet service afregnes med indkøbsprisen for nyt.

LEVERING

Leveringsgebyr aftales individuelt og starter ved kr. 50.-

MENUPLAN

Menuplanen laves fra uge til uge og følger årstidens udbud af friske gerne økologiske og lokale råvarer. Menuplanen kan altid hentes på hjemmesiden fra mandag morgen.

BINDING

Når vi starter en ny frokostordning så har I som kunde minimum en prøveuge. Herefter binder I jer typisk for en måned ad gangen med opsigelse af aftalen senest den sidste hverdag i måneden, med ophør af frokostordningen den sidste hverdag i efterfølgende måned.

BETALING

Vi fakturerer vores frokostkunder ca. hver 14. dag med betaling netto 8 dage.

PRISER

Prisen på en frokostordning afhænger af hvor mange i er.

Priserne starter fra 49 kr. pr. kuvert.

Alle priser er ekskl moms.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.