Se vores

JULE MENU

Se vores

NYTÅRS MENU

HAR DU SPØRGSMÅL?

Scroll til toppen

NYTÅRSMENUEN 2019

4 retter + snack

369 kr.

Menu

Puffede flæskesvær og øko-fraiche dip med estragon
– 
Færøsk laks fra Madhimlens rygeovn med citroncreme
Syltet gulbede, ristet rugbrød med malt, røde salater & fennikel top

Økologisk Surdejsbrød og smør af syrnet øko-fløde

Cremet jomfruhummer suppe og hasselnøddeolie
jordskokkkepure, jordskokchips og dild

Dansk Oksemørbrad fra Himmerland og kraftig fyldt rødvinssauce med brombær gastrik og sort peber
Braiseret oksebryst, confiterede svampe, bagte Søris rødbeder og hengemte Samsøbrombær Hertil kartoffelrösti anno 2019 med Olsgaard-æg, timian og smør

Passions Drøm med mørk chokoladecreme og kage
Passionsmoussé og sirup, sprøde kakaoflager og citrusurt

Økologisk vinmenu 3 flasker 345 kr.

Tilvalg

3 gode danske oste fra øko-mejerier

Hertil kerneknækbrød & kvæde

75 kr.

Dagen derpå eller Natmad?

Byg selv bøfsandwich

"Alt du skal bruge er en ovn"

Nordjysk oksebøf i skøn skysovs og briochebolle friterede løg, rødløg, hjemmesyltede rødbeder, agurkesalat, homemade ketchup, sennep og remulade

75 kr.

(Kan også bestilles uden nytårsmenu)

Jacob-Sørensen-TegnetØkomærke60_90Asset-2Sort-1-1.png

Julemåltidet 2019

Juletid er tid til hygge med kollegaer, gode venner og familien. God mad og drikke er, i vores øjne, essensen af en vellykket julefrokost. Vi sørger for at bringe jer trygt i havn på den gastronomiske front og har sammensat en masse julelækkerier – så er det bare op til jer at vælge jeres favoritter

Den lille

  • VÆLG
  • 2 Forretter
  • 2 Hovedretter
  • Ris a la mande

199,-

Den mellem

  • VÆLG
  • 3 Forretter
  • 2 Hovedretter
  • Ris a la mande

239,-

Den Store

  • VÆLG
  • 3 Forretter
  • 3 Hovedretter
  • Ris a la mande

279,-

Forretter

Tøndemodnet Sild

Vores egen marinerede sild med rødløg & klassisk karrysalat

Crispy Rødspætte

Friskfanget rødspætte paneret i grov rasp & hjemmerørt remoulade

Bagt Færøsk Laks

Saltet & bagt færøsk laks, frisk og syltet fennikel & mayo med julens krydderier

Urte Sild

Gammeldaws modnet sild i yoghurtcreme med masser af persille & kapers

Roastbeff

Serveret med syltet rødløg, hjemmerørt remo, peberrod & friterede løg

Landæg & Rejer

Friske landæg fra Olsgaard, urtemayo, karse & håndpillede rejer

Hovedretter

Medister

Danmarksmesterens medister Serveret med lyn-stuvet spidskål & syrlig æblekompot

"Flæskesteg"

Øko- nakkekam fra Guldrummet med peber, laurbær & sprøde svær Serveret med hjemmekogt rødkål & brunede øko-kartofler

Ande Confit

Confiteret andelår med hvidløg & timian Serveret med grønkålssalat, bagte gulerødder & andesauce

"Okse Steg"

Langtidsbraiseret oksesteg med øl & masser af julens krydderier Serveret i egen sauce med rodfrugter

Svampe Pate

Vegetarisk pate med svampe & nødder serveret med bagte rødbeder, tyttebær, Fyrtårnsost fra Thise & ristede kerner

Dessert

Ris a la mande

Rørt med øko-fløde, ristede
mandler & hjemmekogt
kirsebær sauce

DER MEDFØLGER 2 SLAGS BRØD TIL ALLE MENUERNE
BESTILLES TIL MIN. 10 KUVERTER

Jacob-Sørensen-TegnetØkomærke60_90Asset-2Sort-1.png

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.