fbpx

Se vores

JULE MENU

Se vores

NYTÅRS MENU

HAR DU SPØRGSMÅL?

Scroll til toppen

NYTÅRSMENUEN 2020

4 retters menu

369 kr.

Menu

Færøsk laks fra Madhimlens rygeovn med ærtepuré og saltcitroncreme
hengemte røde Samsøstikkelsbær, puffet boghvede, dild og frisseé
Økologisk surdejsbrød og kærnemælksfriskost rørt med urter

Souffle af friskfanget torskefisk og håndpillede rejer
serveret i cremet torskebisque med karameliseret sellericreme og karse

Rosastegt oksemørbrad og sprød oksecrouqette med kraftig rødvinssauce tilsmagt med korender og skalotter.
bagte gulerødder med rosmarin og citron, confiterede svampe og grillede-syltede løg. Hertil kartoffel bagt i lag med timian og smør.

Hindbærdrøm med mild chokoladecreme og kakaoflager
frisk hindbærmoussé og ferskensirup med citrusurt


Økologisk vinmenu 3 flasker 449 kr.

Vegetar menuen

Ceviche af knold & kål med honningristede valnødder

vendt i lime og olivenolie med friske krydderurter, rød grape, agurk og ærtepuré

– Økologisk surdejsbrød og kærnemælksfriskost rørt med urter

 

Cremet græskarsuppe

græskarflan, saltede græskarkerner og karseurt

 

Bagt & grillet knoldselleri med confiteret vinterkål

stegte kejserhatte, syltede løg, trøffelcreme og chimichurri

Kartoffel bagt i lag med timian og smør

 

 

Hindbærdrøm med mild chokoladecreme og kakaoflager

frisk hindbærmoussé og ferskensirup med citrusurt

369 kr.

Børnemenuen

Grøntsagssnacks

Serveret med pesto dip

Homemade nuggets af Rokkedahl kylling

med stegte små kartofler & hjemmekogt ketchup

Chokolademousse

med sprøde kakaoflager

149 kr.

logo 40-60 % økologi

Julemåltidet 2020

Juletid er tid til hygge med kollegaer, gode venner og familien. God mad og drikke er, i vores øjne, essensen af en vellykket julefrokost. Vi sørger for at bringe jer trygt i havn på den gastronomiske front og har sammensat en masse julelækkerier – så er det bare op til jer at vælge jeres favoritter

Den lille

199,-

Den mellem

239,-

Den Store

279,-

Den portions- anrettede

219,-

Forretter

Tøndemodnet Sild

Vores egen marinerede & marinerede sild med rødløg & klassisk karrysalat

Sprød Rødspætte

Friskfanget rødspætte paneret i grov rasp & hjemmerørt remoulade

Bagt Færøsk Laks

Saltet & bagt færøsk laks, frisk og syltet fennikel & mayo med julens krydderier

Urte Sild

Gammeldaws modnet sild i yoghurtcreme med masser af persille & kapers

Roastbeef

Serveret med syltet rødløg, hjemmerørt remo, peberrod & friterede løg

Landæg & Rejer

Friske landæg fra Olsgaard, urtemayo, karse & håndpillede rejer

Hovedretter

Julemedister

Vores egen julemedister med masser af krydderier Serveret med lyn-stuvet spidskål & syrlig æblesmør

"Flæskesteg"

Øko- nakkekam fra Guldrummet med peber, laurbær & sprøde svær Serveret med hjemmekogt rødkål & brunede øko-kartofler

Ande Confit

Confiteret andelår med hvidløg & timian Serveret med grønkålssalat, bagte gulerødder & andesauce

"Okse Steg"

Langtidsbraiseret oksesteg med øl & masser af julens krydderier Serveret i egen sauce med rodfrugter

Svampe Pate

Vegetarisk pate med svampe & nødder serveret med bagte rødbeder, tyttebær, Fyrtårnsost fra Thise & ristede kerner

Dessert

Ris a la mande

Rørt med øko-fløde, ristede
mandler & hjemmekogt
kirsebær sauce

DER MEDFØLGER 2 SLAGS BRØD TIL ALLE MENUERNE
BUFFET KAN BESTILLES TIL MIN. 6 KUVERTER

Den portionsanrettede

Tøndemodnet Sild

Bagt færøsk laks

Roastbeef

Varm ret - Vælg mellem

Julemedister
eller
Ande confit

Ris a la mande

DER MEDFØLGER 2 SLAGS BRØD TIL ALLE MENUERNE
–  KAN BESTILLES TIL MELLEM 6 & 25 KUVERTER  –

logo 40-60 % økologi

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.