Mad til konfirmation

Vi brænder for det gode måltid til konfirmandens store dag, hvad end det er i vores hyggelige omgivelser, hjemme i haven, i forsamlingshuset eller i eget hjem. Vi laver mad efter sæsonen, og derfor består vores konfirmationsmenu af de lækreste råvarer – og gerne de lokale & økologiske af slagsen.

For at sikre jer den ypperste gastronomiske konfirmationsmads oplevelse, har vi i år opdelt vores menuer i 2 – så i uanset tidspunktet for konfirmandens store dag, er sikret det bedste vores køkken formår. Er du mere på jagt efter en Foodtruck? Så ruller vi også gerne en tur med vores burgervogn.

Folkebistroens kokke har mange års erfaring med tilberedning af selskabsmad både i og ud af huset, og sætter en ære i at bruge gode håndplukkede råvarer, som kommer direkte fra udvalgte leverandører.  – så du blot kan slappe af, læne dig tilbage og hygge med dine gæster.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Konfirmationsmenu

Konfirmationsmenu
April - Maj - Juni

Konfirmationsmenu
August - September

Vilkår, fakta & betingelser

BURGERVOGNEN

Burgervognen kører rundt i hele landet, og kan bookes til alle former for arrangementer. i Burgervognen serverer vi saftige burgere, og vi skræddersyr menuen, så den passer til dine ønsker. 

Besøg vores hjemmeside og se priseksempler og kontakt os for bestilling. Vi anbefaler at i bestiller i god tid. 

Er du mere til burger?
Klik her..

HAR DU SPØRGSMÅL? ELLER VIL BESTILLE?

Scroll til toppen

Konfirmationsbuffet April - Maj - Juni

Den Lille

198,-

Den Store

268,-

FORRETTER:

”TARTELETTER”

Kyllingesalat rørt med karrycreme & grønne asparges i butterdejsskal

VARMRØGET LAKS

Rørt med øko-fraiche, friske urter, forsommer salater & knasende rugbrød

SPANSK SKINKE

10 måneders modnet & lufttørret skinke, bagte spæde gulerødder & god mayonnaise

Alle forretter serveres med friskbagt surdejsbrød

KØD:

CULOTTE AF DANSK OKSE

Rosastegt med lokal timian & hvidløg

ROKKEDAHL KYLLING

Stegt med yoghurt & rabarber

GULDRUMS GRISSEBASSE

 Langtidstilberedt med hjemmekogt BBQ sauce

TILBEHØR:

FOLKEBISTROENS FLØDEKARTOFLER

Nye kartofler i øko-fløde fra thise & løg

NYE KARTOFLER

Vendt i basilikum/mandel pesto med ristede kerner

RODFRUGT SALAT

Bagte spæde rødder, syltede tyttebær, ristede solsikkekerner, & lokale ærteskud 

SPRØDE FORSOMMER SALATER

Med yoghurt dressing, frisk sylter, skalotter & hjemmelavede croutons

KÅLSALAT

2 slags nye kål med citrusvinaigrette, saltristede hasselnødder, forårsløg & karse

DESSERTER:

CHOKOLADEKAGE I 2 LAG

Serveret med rabarberkompot & vaniljecreme

BÆR TRIFLI

Kompot af de første bær, knuste makroner & hvid chokoladecreme

ER DU MERE TIL IS?

Erstat desserten med vores isbar.
Se priser, udvalg & muligheder HER

 

sort ikon økologi

VILKÅR & BETINGELSER

FOR MAD UD AF HUSET

VED BESTILLING ACCEPTERES DISSE VILKÅR

ANTAL KUVERTER, BESTILLING, BINDING & LEVERING

Alle vores menuer ud af huset fåes fra 10 kuverter som min. Den samme buffet til alle bestilte kuverter, der kan således ikke mixes f.eks 5 af en forret og 5 af en anden. Vi mixer dog gerne mod en merpris.

Vi levere altid gerne maden til jer mod et leveringsgebyr, dette aftales individuelt.
Mad ud af huset skal bestilles via mail, eller vores kontaktformular.

Endeligt antal skal være indsendt til os senest fredag i ugen før jeres arrangement.
Det indsendte antal er ligeledes det vi fakturer ud fra, og bestillingen er fra fredag i ugen før bindende.

HVORDAN LEVERES MADEN
Vores ønske er at gøre din fest og arrangement så let som muligt. Alle vores menuer leveres på fade og i skåle, der er klar til bordet. De varme retter leveres dog i varmekasser, som holder maden varm og frisk. Den varme mad skal serveres inden 1,5 time efter afhentning/levering. Alternativt kan de varme retter levers kolde, med en opvarmnings anvisning.
Hvis ikke andet er nævnt, er kødet ikke skåret for, for at bibeholde mest mulig saft og kraft i kødet. Det er vigtigt, at du ikke åbner for varmekasserne før servering, da varmen ellers reduceres kraftigt for hver gang kassen åbnes.
Vores brød er hjemmebagt og bliver altid bedst hvis det varmes lidt inden servering.
Isdesserter leveres også i termokasser, men skal dog i fryseren ved ankomst – så sørg for at der er god plads i fryseren, der hvor festen skal holdes.

BETALING
Ved 25 kuverter eller derunder foregår betalingen kontant eller med kort ved afhentningen.
Dog mulighed for fakturering til virksomheder & EAN (EAN pålægges et faktureringgebyr på 45 kr)
Over 25 kuverter modtager du efter afhentningen/levering en faktura på mail, som skal betales senest inden for 3 hverdag.

RETURSERVICE
Alt service skal returneres i rengjort tilstand, eller vi kan afhente dette mod et afhentningsgebyr. Vi klarer dog også gerne opvasken mod et gebyr efter følgende satser: 0-25 kuverter: 300kr. – 26-60 kuverter: 400 kr. – 60+ kuverter: 600 kr.
Itu slået, skadet eller bortkommet service afregnes med indkøbsprisen for nyt.
Priser pr. 1 januar 2020 (Vi tager forbehold for prisændringer)

sort ikon økologi

Konfirmationsbuffet 
August - September

Den Lille

198,-

Den Store

268,-

FORRETTER:

”TARTELETTER”

Kyllingesalat rørt med karrycreme & svampe i butterdejsskal

VARMRØGET LAKS

Rørt med øko-fraiche, friske urter, grønt & knasende rugbrød

SPANSK SKINKE

10 måneders modnet & lufttørret skinke, bagt selleri, æble & god mayonnaise

Alle forretter serveres med friskbagt surdejsbolle

KØD:

CULOTTE AF DANSK OKSE

Rosastegt med timian & sommerhvidløg

ROKKEDAHL KYLLING

Stegt med æbler, paprika & bacon

GULDRUMS GRISSEBASSE

Langtidstilberedt med BBQ

TILBEHØR:

FOLKEBISTROENS FLØDEKARTOFLER

Nye kartofler i øko-fløde fra thise & løg

DANSKE ØKO KARTOFLER

Vendt i estragonpesto med ristede kerner

RODFRUGT SALAT

Bagte nye rødder fra Samsø, friske ribs, citron, saltede græskarkerner & persille 

SPRØDE SENSOMMER SALATER

Med mormordressing, syltede skalotter & hjemmelavede croutons

KÅLSALAT

3 Slags danske ø-kål, vendt med yozu vinaigrette, saltristede mandler & friske ærteskud.

DESSERTER:

CHOKOLADEKAGE

Serveret med bagte blommer & vaniljecreme

BÆR TRIFLI

Kompot af friske bær, knuste makroner & hvid chokoladecreme

ER DU MERE TIL IS?

Erstat desserten med vores isbar.
Se priser, udvalg & mere information HER

sort ikon økologi

Sæsonmåltidet 1 kvartal

Den lille

198,-

Den store

268,-​

Forretter

Koldrøget Hellefisk*

Hjemmerørt dild mayo, syltet & bagt fennikel

Bagt Færøsk Laks*

Serveret med krydret youghurtcreme

Capaccio*

Af Nordjysk Okse, høvlet & syltet grønt & pesto

* Serveres med friskbagt surdejsbolle

Kød

Culotte af Dansk Okse

Rosastegt med Rosmarin & æblemost

Rokkedahl Kylling

Stegt med citron & timian

Braiseret Kalv

Serveret i egen fløde sauce

Desserter

"Pære Belle Helene"

Pocheret Karensmindepære, Vaniljecreme,
Chokoladesauce & melisse

Blodappelsin Drøm

Mousse af blodappelsin, nøddekage & sirup

Tilbehør

Bagt Mos

Rørt med masser af løg & hakkede urter

Stegte Kartofler

Vendt i årstidens pesto med ristede kerner

Bagte Øko-rødder

Bagte øko-rødder i god vinaigrette, syltede bær fra krukkerne & ristede hasselnødder

Friske Salater

Med gammeldags flødedressing, vaniljesyltede tomater, saltede agurker & ristede solsikkekerner

Kornsalat

Syltede, bagte & tørrede svampe, kogte øko-kerner marineret i persilllesalsa & tørrede tranebær

sort ikon økologi

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.