Mad ud af huset

Vi laver alt vores mad fra bunden og bruger tonsvis af energi på at skabe friske, velsmagende og kreative sæsonmenuer til netop dit arrangement. Folkebistroens kokke har mange års erfaring med tilberedning af selskabsmad og sætter en ære i at bruge gode håndplukkede råvarer, som kommer direkte fra udvalgte leverandører. Vi ved at vi er en vigtig del af dit arrangement og bestræber os på dagligt at levere den bedste kvalitet og service – det er netop derfor vores gæster vender tilbage igen og igen.

Vi er et moderne restaurantkøkken som laver festmad til enhver tænkelig anledning f.eks konfirmation, sommerfest, havefest, studentergilde, fimafest, julefrokost, reception, bryllup eller hvad end der måtte være af anledning. Du har stedet at holde festen og vælger hvilken menu der passer til netop dit arrangement, så leverer vi maden på smukke fade, lige til at stille på bordet – så du blot kan slappe af, læne dig tilbage og hygge med dine gæster.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sæsonmåltidet

1. kvartal

Januar – Marts

2. kvartal

april- juni

3. kvartal

juli – september

4. kvartal

oktober – december

Alle de andre muligheder

Julemåltidet

Tapas måltidet

Konfirmation 2020

Vilkår, fakta & betingelser

Scroll til toppen

VILKÅR & BETINGELSER

FOR MAD UD AF HUSET

ANTAL KUVERTER & LEVERING
Alle vores menuer ud af huset fåes fra 10 kuverter som min.
Vi levere altid gerne maden til jer mod et leveringsgebyr, dette aftales individuelt.

HVORDAN LEVERES MADEN
Vores ønske er at gøre din fest og arrangement så let som muligt. Alle vores menuer leveres på fade og i skåle, der er klar til bordet. De varme retter leveres dog i varmekasser, som holder maden varm og frisk. Den varme mad skal serveres inden 1,5 time efter afhentning/levering. Alternativt kan de varme retter levers kolde, med en opvarmnings anvisning.
Hvis ikke andet er nævnt, er kødet ikke skåret for, for at bibeholde mest mulig saft og kraft i kødet. Det er vigtigt, at du ikke åbner for varmekasserne før servering, da varmen ellers reduceres kraftigt for hver gang kassen åbnes.
Vores brød er hjemmebagt og bliver altid bedst hvis det varmes lidt inden servering.
Isdesserter leveres også i termokasser, men skal dog i fryseren ved ankomst – så sørg for at der er god plads i fryseren, der hvor festen skal holdes.

BETALING
Ved 25 kuverter eller derunder foregår betalingen kontant eller med kort ved afhentningen.
Dog mulighed for fakturering til virksomheder & EAN (EAN pålægges et faktureringgebyr på 45 kr)
Over 25 kuverter modtager du efter afhentningen/levering en faktura på mail, som skal betales senest inden for 3 hverdag.

RETURSERVICE
Alt service skal returneres i rengjort tilstand, vi klarer dog gerne opvasken mod et gebyr efter følgende satser: 0-25 kuverter: 300kr. – 26-60 kuverter: 400 kr. – 60+ kuverter: 600 kr.
Itu slået, skadet eller bortkommet service afregnes med indkøbsprisen for nyt.
Priser pr. 1 januar 2018 (Vi tager forbehold for prisændringer)

Fade 125 kr.
125 kr.
Skåle 90 kr.
90 kr.
Varmekasse 480 kr.
480 kr.
20 kr.
10 kr.
Jacob-Sørensen-TegnetØkomærke60_90Asset-2Sort-1-1.png

Konfirmationsbuffet 2020

Den Lille

  • 1 forret
  • 1 kød
  • 2 Tilbehør
  • 1 dessert

198,-

Den Store

  • 2 forretter
  • 2 kød
  • 3 tilbehør
  • 1 dessert

268,-

FORRETTER:

”TARTELETTER”

Kyllingesalat rørt med karrycreme & svampe i butterdejsskal

VARMRØGET LAKS

Rørt med øko-fraiche, friske urter, friske salater & knasende rugbrød

SPANSK SKINKE

10 måneders modnet & lufttørret skinke, friske dampede asparges & god mayonnaise
* Serveres med friskbagt surdejsbolle

KØD:

CULOTTE AF DANSK OKSE

Rosastegt med timian & hvidløg

ROKKEDAHL KYLLINGEBRYST

Stegt med yoghurt & krydderier

GULDRUMS GRISSEBASSE

Langtidstilberedt med BBQ

TILBEHØR:

FOLKEBISTROENS FLØDEKARTOFLER

Nye kartofler i øko-fløde & løg

NYE KARTOFLER

Vendt i årstidens pesto med ristede kerner

RODFRUGT SALAT

Bagte øko-rødder i god vinaigrette, syltede bær & ristede nødder

SPRØDE FORÅRS SALATER

Med yoghurt dressing, grønne asparges, skalotter & hjemmelavede croutons

KÅLSALAT

Nye spidskål marineret i ymerdressing & urteolie, bagte spæde gulerødder & forårsløg

DESSERTER:

CHOKOLADEKAGE

Serveret med bagte ananas & vaniljecreme

RABARBER TRIFLI

Kompot af rabarber, knuste makroner & hvid chokoladecreme

ER DU MERE TIL IS?

Erstat desserten med vores isbar.
Spørg for pris og varianter

Jacob-Sørensen-TegnetØkomærke60_90Asset-2Sort-1-1.png

Tapasmåltidet

Den lette

  • 4 tapasretter efter eget valg
  • 2 slags friskbagt brød
  • 2 Dip/kompot efter kokkens valg

129,-

Den Store

  • 6 tapasretter efter eget valg
  • 2 slags friskbagt brød
  • 2 Dip/kompot efter kokkens valg

169,-

Tapas Retter

2 Slags Charcuteri

med sylterier fra folkebistroens krukker

10 Månederes Skinke

serveret med bagt melon & friske urter

Krydder Pate

Af gris med bagt peberfrugt & hasselnød

Bagt Bøf Tomat

Med ægte mozzarella, rapsolie & basilikum

Friskstegt Fiskedelle

Med grov pickles & frisk kørvel

Rodfrugt Tærte

Bagt med Olsgaard æg & syltede tyttebær

Friske Salater

Med årstidens sylteri, flødedressing, skalotter & croutons

Dagens Kage

Friskbagt & serveret med vaniljecreme

Sæson Trifli

Kompot af sæsonens bær/frugt, hvid chokolade mousse, brændt hvid chokolade
& mynte

Chokolade Drøm

Chokolademousse, kage & Bærkompot

Jacob-Sørensen-TegnetØkomærke60_90Asset-2Sort-1.png

Julemåltidet 2019

Juletid er tid til hygge med kollegaer, gode venner og familien. God mad og drikke er, i vores øjne, essensen af en vellykket julefrokost. Vi sørger for at bringe jer trygt i havn på den gastronomiske front og har sammensat en masse julelækkerier – så er det bare op til jer at vælge jeres favoritter

Den lille

  • VÆLG
  • 2 Forretter
  • 2 Hovedretter
  • Ris a la mande

199,-

Den mellem

  • VÆLG
  • 3 Forretter
  • 2 Hovedretter
  • Ris a la mande

239,-

Den Store

  • VÆLG
  • 3 Forretter
  • 3 Hovedretter
  • Ris a la mande

279,-

Forretter

Tøndemodnet Sild

Vores egen marinerede sild med rødløg & klassisk karrysalat

Crispy Rødspætte

Friskfanget rødspætte paneret i grov rasp & hjemmerørt remoulade

Bagt Færøsk Laks

Saltet & bagt færøsk laks, frisk og syltet fennikel & mayo med julens krydderier

Urte Sild

Gammeldaws modnet sild i yoghurtcreme med masser af persille & kapers

Roastbeff

Serveret med syltet rødløg, hjemmerørt remo, peberrod & friterede løg

Landæg & Rejer

Friske landæg fra Olsgaard, urtemayo, karse & håndpillede rejer

Hovedretter

Medister

Danmarksmesterens medister Serveret med lyn-stuvet spidskål & syrlig æblekompot

"Flæskesteg"

Øko- nakkekam fra Guldrummet med peber, laurbær & sprøde svær Serveret med hjemmekogt rødkål & brunede øko-kartofler

Ande Confit

Confiteret andelår med hvidløg & timian Serveret med grønkålssalat, bagte gulerødder & andesauce

"Okse Steg"

Langtidsbraiseret oksesteg med øl & masser af julens krydderier Serveret i egen sauce med rodfrugter

Svampe Pate

Vegetarisk pate med svampe & nødder serveret med bagte rødbeder, tyttebær, Fyrtårnsost fra Thise & ristede kerner

Dessert

Ris a la mande

Rørt med øko-fløde, ristede
mandler & hjemmekogt
kirsebær sauce

DER MEDFØLGER 2 SLAGS BRØD TIL ALLE MENUERNE
BESTILLES TIL MIN. 10 KUVERTER

Jacob-Sørensen-TegnetØkomærke60_90Asset-2Sort-1.png

Sæsonmåltidet 4 kvartal

Den lille

  • 1 Forret
  • 1 Kød + sæson dip
  • 2 Tilbehør
  • 1 Dessert

198,-

Den store

  • 2 Forretter
  • 2 Kød + sæson dip
  • 3 Tilbehør
  • 1 Dessert

268,-​

Forretter

Rørt Torskefisk*

rørt med urtecreme, friske skalotteløg & små salater

Varmrøget Laks*

Rørt med øko-fraiche, friske urter, friske salater & knasende rugbrød

Spansk Skinke*

10 måneders modnet & lufttørret skinke, bagt honningmelon, urter & god mayonnaise

* Serveres med friskbagt surdejsbolle

Kød

Culotte af Dansk Okse

Rosastegt med soltørret tomat

Rokkedahl Kyllinglår

Marineret med varme krydderier

Kalvebryst

Glaseret i egen sauce med syltet sennep

Desserter

Æbletrifli

Æblekompot, hvid chokolade mousse, brændt hvid chokolade & mynte.

Chokolade Drøm

Chokolademousse, kage & kirsebærkompot

Tilbehør

Kartoffel bagt i lag

Med timian, skalotter & øko-smør

Stegte Kartofler

Vendt i årstidens pesto med ristede kerner

Rodfrugt Salat

Bagte øko-rødder i god vinaigrette, syltede bær fra krukkerne & ristede hasselnødder

Vintersalat

Med syrlig creme fraiche dressing, dampede majs, syltede løg & ristet sesam

Grønkålssalat

Frisk grønkål & kogte øko-kerner marineret i urteolie og vores egen pæreeddike & Karensminde pære

Jacob-Sørensen-TegnetØkomærke60_90Asset-2Sort-1.png

Sæsonmåltidet 3 kvartal

Den lille

  • 1 Forret
  • 1 Kød + sæson dip
  • 2 Tilbehør
  • 1 Dessert

198,-

Den store

  • 2 Forretter
  • 2 Kød + sæson dip
  • 3 Tilbehør
  • 1 Dessert

268,-​

Forretter

Varmrøget Makrel*

Serveret med tomatmayo, syltet øko-agurk & kørvel

Linefanget Kuller*

Bagt med urterasp, syltet fennikel & urtesalat

Terrine af Dansk Okse*

Syltede æbler, æble mayo & frisk løvstikke

* Serveres med friskbagt surdejsbolle

Kød

Culotte af Dansk Okse

Rosastegt løgtoppe & hvidløg

Rokkedahl Kylling

Stegt med ingefær & citrongræs

Langtidstilberedt Kalv

I egen sauce med madagaskarpeber

Desserter

Kirsebær Clafoutis

Crumblekage med friske kirsebær, serveret med pisket øko-fraiche & citronurt

Bær-Drøm

Mousse af friske bær karamelnødder, Mynte sukket & marinerede bær.

Tilbehør

Stegte Nyopgravede Kartofler

Vendt i årstidens pesto med ristede kerner

Bagte Græskar & Løg

Sauté af bagte græskar & nye løg med masser af krydderier & fløde

Grillede Hele øko Gulerødder

Med frisk høvlet parmesan, rosmarin, kapers & frisk fennikel top

Danske Minisalater

med krydret kerneknas, tusindøersdressing, bagte stikkelsbær & syltede grønne tomater.

Hvedekernesalat

Vendt med hindbær vinaigrette, frisk æble, bagte squash, babyspinat & ristede nødder

Jacob-Sørensen-TegnetØkomærke60_90Asset-2Sort-1.png

Sæsonmåltidet 2 kvartal

Den lille

  • 1 Forret
  • 1 Kød + sæson dip
  • 2 Tilbehør
  • 1 Dessert

198,-

Den store

  • 2 Forretter
  • 2 Kød + sæson dip
  • 3 Tilbehør
  • 1 Dessert

268,-​

Forretter

Olsgaard æg & Stenbidderrogn*

Pocheret Olsgaard æg med trøffelmayo & frisk stenbidderrogn

Koldrøget Færøsk Laks*

Marineret spæde kål, urte creme, malt & syltet æble

Røget Kalveinderlår*

Af Nordjysk kvæg, med ramsløgs pesto & høvlet broccoli

* Serveres med friskbagt surdejsbolle

Kød

Culotte af Dansk Okse

Rosastegt med 5 slags peber & merian

Rokkedahl Kyllingebryst

Grillet med løg & persille

Braiseret Spidsbryst

I kraftig sauce med svampe

Desserter

Rabarber Tirfli

Kompot af danske rabarber, hvid chokolade creme & peanutknas

Karameldrøm

Karamel fromage, med karamelsauce, krokant & pocheret ananas

Tilbehør

Kartoffel Rösti

Revet kartoffel bagt i pres med friske urter & Olsgaard æg

Stegte små Kartofler

Vendt i årstidens pesto med ristede kerner

Friske Kål

De første spidskål vendt med yoghurtvianigrette, urteolie, syltede asparges & dild

Spæde Salater

med bagte fattigmandsasparges, syltede rødløg, knasende rugbrød & hylde/citron dressing

Salat af Kogte Ø-kerner

Vendt med masser af frisk drivhusgrønt, hakket persille & frisk fennikel.

Jacob-Sørensen-TegnetØkomærke60_90Asset-2Sort-1.png

Sæsonmåltidet 1 kvartal

Den lille

  • 1 Forret
  • 1 Kød + sæson dip
  • 2 Tilbehør
  • 1 Dessert

198,-

Den store

  • 2 Forretter
  • 2 Kød + sæson dip
  • 3 Tilbehør
  • 1 Dessert

268,-​

Forretter

Koldrøget Hellefisk*

Hjemmerørt dild mayo, syltet & bagt fennikel

Bagt Færøsk Laks*

Serveret med krydret youghurtcreme

Capaccio*

Af Nordjysk Okse, høvlet & syltet grønt & pesto

* Serveres med friskbagt surdejsbolle

Kød

Culotte af Dansk Okse

Rosastegt med Rosmarin & æblemost

Rokkedahl Kylling

Stegt med citron & timian

Braiseret Kalv

Serveret i egen fløde sauce

Desserter

"Pære Belle Helene"

Pocheret Karensmindepære, Vaniljecreme,
Chokoladesauce & melisse

Blodappelsin Drøm

Mousse af blodappelsin, nøddekage & sirup

Tilbehør

Bagt Mos

Rørt med masser af løg & hakkede urter

Stegte Kartofler

Vendt i årstidens pesto med ristede kerner

Bagte Øko-rødder

Bagte øko-rødder i god vinaigrette, syltede bær fra krukkerne & ristede hasselnødder

Friske Salater

Med gammeldags flødedressing, vaniljesyltede tomater, saltede agurker & ristede solsikkekerner

Kornsalat

Syltede, bagte & tørrede svampe, kogte øko-kerner marineret i persilllesalsa & tørrede tranebær

Jacob-Sørensen-TegnetØkomærke60_90Asset-2Sort-1.png

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.