Om os

Siden starten i 2016 har vi lyttet til og lært af vores skønne gæster og det har ført os til, hvor vi er i dag. Vi har skabt et direkte, sæsonaktuelt og folkeligt bistrokøkken – et bistrokøkken som er tidløst, forstået på den måde, at vores fundament er forankret i klassisk og traditionel gastronomi – men samtidig er vores køkken yderst aktuelt og peger fremad.

I vores folkelige bistrokøkken arbejder vi ikke med de dyreste og fineste råvarer, men kvaliteten er altid i top og vi er store fans af lokale, økologiske og bæredygtige råvarer. Råvarerne tilsættes en gedigen omgang kokkehåndværk og god mad opstår til fornuftige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores filosofi er enkel; alle skal have råd til en god madoplevelse hos os.

Stemningen er afslappet hyggelig og uformel, ligesom indretningen der er holdt i en let nordisk og varm stil med fokus på dansk producerede møbler i bæredygtigt træ – så nu er det bare op til dig, at læne dig tilbage og nyde et besøg her i vores folkebistro.

velkommen folkebistro
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.